Aktuellt

Lördag – söndag 1 – 2  september i UMEÅ

 

Reiki Fortsättningskurs

 

Lördag 9.30 – 17.00 Söndag 9.30 – 17.00 

På kursen lär du dig övningar för att lära dig att hela över avstånd. Du lär dig också att se över avstånd och ge healing till händelser framåt eller bakåt i tiden för att klippa band lättare till det förflutna och skapa sig en bästa möjliga framtid. Denna kurs innehåller mycket personlig utveckling och vi avslutar kursen med en ceremoni där vi manifesterar vår högsta önskan.

 

Alla som gått REIKI grundkurs eller REIKI 1 är välkomna, oavsett var, när och av vem kursen hölls. Om du har gått fortsättningskursen för en annan lärare eller hos mig och vill repetera kursen kan du gå den för halva priset om det finns plats!

Jag har undervisat i Reiki i 15 år i både Sverige och utomlands i reikins alla grader från grundkurs till masternivå och skrivit tre böcker om Reiki. Min kursbok ”Stora Reiki Grundkurshandboken” ingår, fika och diplom ingår. Efter kursen kan du arbeta med Reiki eller behandla dig själv och andra. Jag har undervisat i Reiki i 15 år i både Sverige och utomlands i reikins alla grader från grundkurs till masternivå och skrivit tre böcker om Reiki. 

 

Min kursbok ”Stora Reiki Fortsättningsboken” ingår, fika och diplom . Efter kursen kan du arbeta med Reiki eller behandla dig själv och andra.

 

Kostnad 2500 kr inkl. inkl. fika och allt kursmaterial. Diplom i REIKI efter avslutad kurs.  

 

Anmälan till: Robert Wiksten robert.wiksten@wrl.se eller 0768-050500

Kursen hålls på Må Bra källan i centrala Umeå, Kungsgatan 42, där det också finns övernattningsrum för 250 kr/natt.

Välkomna!!

 

Anna-Lena Vikström

http://anna-lena.se/kurskalender/ - Information om Anna-Lena Vikströms kurser

Karta till Må Bra Källan.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Trådlöst bredband finns i alla rum

 

 

Copyright © All Rights Reserved

Telefon: 0046-90132700